Doel HAWE
HAWE Media & Advies heeft als doel...

Het ultieme doel van HAWE Media & Advies is om zich te ontwikkelen tot een multifunctioneel adviesbureau dat een belangrijke positie inneemt als het gaat over een aantal moeilijke / moeizame thema’s als “problemen verenigingsleven”, “aanpak overlast hondenpoep”, “communicatie scholen & ouders”, “regio & citymarketing: do & don’ts”, “duurzaamheid & toepassing bedrijfsleven” . etc. Allen actuele, maatschappelijke en lastige thema’s binnen onze samenleving!

Wij willen dit bereiken door samen met de opdrachtgever de klus aan te gaan en de mouwen op te stropen! Hierbij schuwen we niet wegen te bewandelen die nog niet door anderen zijn bewandeld. Door gebruik te maken van de ICT mogelijkheden denken we snel en slagvaardig te werk te kunnen gaan.

Hoe gaat HAWE te werk?:

Door veelvuldig te overleggen met (alle) betrokkenen, door veelvuldig je “oor te luister te leggen”, door maatschappijkritisch te zijn, en vooral ook door “gewoon jezelf te zijn” denken wij dat u, als klant, ons een grote diversiteit aan vragen kunt voorleggen. Wij gaan ermee aan de slag!

• Aanpak voetbalverenigingen
  • Aanpak hondenbeleid
  • Samen dragen we zorg voor